Uitslagen

Opvragen van uitslagen.

Als u door de huisarts of verpleegkundige doorverwezen bent voor bloedprikken of röntgenfoto’s kunt u bellen om de uitslagen op te vragen.

Bel bij voorkeur voor 10:00 u ’s morgens en als dat niet lukt aan het begin van de middag. Als de uitslagen goed zijn, hoort u dat van de assistente. Als er reden voor overleg met de huisarts of verpleegkundige is, zal de assistente een terugbel afspraak voor u maken.

Als de uitslagen aanleiding zijn voor overleg, zal de huisarts proberen u te bellen. Hoort u niks? Bel dan altijd voor de zekerheid zelf, om te horen of alles goed was. Wij merken een gemiste uitslag niet altijd op.

Contact voor de uitslagen

U kunt bellen voor de uitslag, bij voorkeur voor 10:00 u ’s morgens

E-services

Als u zich heeft aangemeld voor de e-services, kunt u uw eigen uitslagen bekijken. U moet zich hiervoor eenmalig geregistreerd hebben via de assistente.

Mijn MCL

Uw huisarts heeft géén toegang tot uw uitslagen op mijn MCL. De huisarts is afhankelijk van de brieven van de specialist voor deze uitslagen.

Vanzelfsprekend bent u welkom om de uitslagen te komen bespreken, als u er met de specialist niet uitkomt, of als er vragen blijven.